Haptotherapie

Binnen de Haptotherapie wordt haptonomie toegepast. In de Haptotherapie zoeken we samen op een duidelijke en concrete manier naar het herstellen van balans tussen hoofd en lijf.

hoofd - hart - haptonomie - handen - verbinden - Breda - haptotherapie - veerkracht haptonomie - veerkracht - Nicky de TroijeHaptotherapie is daarom zinvol bij zowel lichamelijke klachten als psychische problemen. De balans herstellen tussen je hoofd en je lichaam doen we door middel van gesprekken, oefeningen en aanraken. Op deze manier krijg je zicht op jouw eigen unieke manier van doen en laten ofwel jouw patronen.

Je maakt kennis met de voor- en nadelen van deze patronen, jouw manier van communiceren en presenteren aan de wereld. Waar helpen deze patronen je en wanneer werken ze je tegen en ondervind je er last van.

“Krijg zicht op jouw unieke manier van doen”Veerkracht Haptonomie

Denken, voelen en doen
Ieder persoon ontwikkelt door zijn leven heen zijn eigen manier van denken, voelen en doen. Deze manieren zijn goed ontwikkeld en getraind. Je kunt je deze manier voorstellen als weggetjes. Hoe vaker je ze bewandeld hoe duidelijker het weggetje zichtbaar wordt voor jezelf en voor de ander.

Wanneer je last gaat ondervinden van jouw manier van doen, van jouw ‘weggetje’, kun je leren welke capaciteiten jij bezit om om te gaan met deze last of welke andere mogelijkheden/weggetjes er nog meer te bewandelen zijn. Haptotherapie helpt je om je gevoelens waar te nemen.

Dit geeft je de vrijheid om te kiezen je gevoel te volgen of ermee om te gaan.

Lees hier voor wie Haptotherapie geschikt is. Of kijk het filmpje op youtube voor meer informatie over haptotherapie.


veerkracht haptonomie - handen - behandeling - aanraken - verbinden - Nicky de Troije

Neem contact op

Haptotherapie is zinvol bij zowel lichamelijke klachten als psychische problemen.
Ik begeleid jongeren, volwassenen en professionals.

Contact opnemen


[contact-form-7 id=”142″ title=”Contact”]

Veerkracht Haptonomie


 

Nicky de Troije, GZ-Haptotherapeut
Tel:  06-48185232
Mailinfo@veerkrachthaptonomie.nl

 

Locatie
Future Dome
Kloosterlaan 172 in Breda (bekijk in Google Maps)

KvK: 68485085