In de media


Ik ben actief op (social) media. Zo maak ik podcasts met daarin als rode draad het thema trauma. Ik nodig in mijn podcasts verschillende experts uit. Zo sprak ik eerder met klinisch psycholoog en hoofd centrum seksueel geweld Iva Bicanic. Zij is met regelmaat te zien in televisie programma's zoals bijvoorbeeld "Geraldine en de vrouwen". Ook sprak ik met klinisch psycholoog Margreet Visser expert op het gebied van gezinnen in conflictsituaties en mede grondlegger van de methodiek "Kinderen uit de Knel". Ik ben actief op Instagram stories en vlog daar over mijn leven als haptotherapeut. Eerder kwam ik in de media bij "In de buurt Breda" die mij interviewden over haptotherapie en was ik te gast in de podcast van Sabrina Soebhan over het thema seksualiteit en intimiteit.

Review


Nicky onderscheidt zich als haptotherapeut door haar warme, enthousiaste en doortastende stijl. Ze heeft de volle aandacht voor jou als mens, denkt en voelt met je mee. Daarnaast weet ze je altijd te motiveren om - samen - net dat ene stapje verder te gaan. Een ware steun en inspirator.
Nina, 29 jaar