De meest recente workshops


  • “In zee met jezelf” met Peter de Deugd, haptoherapeut en familie opsteller. Op deze dag sta jijzelf centraal. Tijdens deze workshop maken we gebruik van lichaamsgerichte oefeningen in combinatie met familie opstellingen. Data: 4 juni, Dordrecht en 24 september, Breda.

  • “Liefdesdag” met Sabine Wensing, holistisch relatie therapeute. Een dag voor stellen, volledig in het teken van de liefde. Een liefdevolle dag vol lichaamsgerichte oefeningen waarbij voelen centraal staat. Data: nog niet gepland.

  • De dag workshop ‘Samen verbinden’ met Anouk van Sprundel. Waarin we met een combinatie van haptonomie, yin yoga en duo yoga jou en je maatje een dagdeel vol verzachting en ontspanning aanbieden. Data: nog niet gepland.
Image

Wat kunnen jullie verwachten?


  • Een geborgen en rustgevende ruimte.
  • Fijne kleine groepen.
  • Thema's waarmee je thuis verder aan de slag kan.
  • Een cadeautje voor jezelf.

Interesse?
Image

REVIEW


Relinde vertelt over de workshop ‘Met jezelf in zee’: Ik ervaarde de workshop als intens zonder dat het intensief was. En als een puzzelstukje dat ik mocht vinden. En in metafoor 'als warme, zachte deken'. Ik vond jullie 'toon' heel fijn; zacht en uitnodigend. De afwisseling tussen opstellingen en haptonomie oefeningen ondersteunde dit. Ik was wel even van mijn stuk gebracht door mijn eigen opstelling. Die een verhaallijn naar boven bracht die totaal onbekend voor me was. Mijn keuze voor deze dag kwam voort uit de behoefte meer uit mijn hoofd te stappen en te verbinden met mijn lijf.”

Op de vraag ‘Wat was voor jou het belangrijkste van deze dag’, antwoord ze: “Gezien en gevoeld worden door wildvreemden. In de binnenste-buitenste cirkel oefening kreeg ik zulke fijne, mooie dingen te horen, die ik over mezelf voel en waarvan ik bevestigd kreeg dat ik ze uitstraal, óók naar mensen die ik niet ken. Dat vond ik zó ontzettend waardevol en bekrachtigend dat ik mijn weg heb gevonden waarmee ik zowel in contact met mezelf als met de ander bij mijn hart uitkom!”

Relinde (50)